Bemutatkozás

A RETROAKTIV KÖVETELÉSKEZELŐ KFT. BEMUTATKOZIK

A RETROAKTIV Kft. adósságkezeléssel és pénzügyi követelések érvényesítésével foglalkozó gazdasági társaság, amelyet a többéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező alapító tagok azzal a céllal hoztak létre, hogy megbízóik követelésállományát mielőbb, eredményesen behajtsák, hatékonyan rendezzék.

Szolgáltatásainkat – az adatvédelmi törvények és hatósági állásfoglalások figyelembevételével – minden természetes és jogi személy (cégek, bankok, egyéb pénzügyi, illetve gazdasági társaságok) igénybe veheti. Tevékenységi körünkön belül egyedi kívánságok teljesítését is vállaljuk.

Üzleti filozófiánk a permanens fejlődés, amely nem mindenáron való növekedést jelent, hanem folyamatos illeszkedést a megbízók, illetve a gazdasági élet által támasztott követelményrendszerhez.

Ügyfélcentrikus gondolkodásmódunknak köszönhetően valljuk, hogy nálunk az adott probléma megoldására szánt órák hosszabbak, az elvárt szint magasabb, az eredmények jobbak és az embereink a legrátermettebbek! Működésünk alapelvei tiszták és egyszerűek; az ügyfél érdeke az első, a cég haszna csak ezután jön!


SZAKÉRTŐ CSAPATUNKBAN MEGBÍZHAT!

A RETROAKTIV Kft. 2002. februárjában alakult. Az intervenciós szakterület sikeres működését a cég háromfős vezetősége és szakmai tapasztalatai biztosítják. A Kft. menedzsmentje diplomás szakemberekből áll, akik folyamatosan értékelik azokat a szempontokat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy a mai pénzügyi piacon egy ilyen vállalkozás sikeresen működhessen.

A cég működését speciális know-how és informatikai rendszer támogatja. A követelésérvényesítést, az üzleti információ szolgáltatást szigorú jogszabályi háttérrel biztosítjuk megbízóink számára.


EREDMÉNYES MUNKÁHOZ, MEGFELELŐ KÖRNYEZET!

Cégünk egy csendes, békés városi környezetben működik, ahol teljes diszkréciót tudunk biztosítani megbízóink számára. Természetesen ügyfélszolgálati irodát is működtetünk a cég központi ügyintézési helyszínén. Adós ügyfeleink a meghirdetett pénztári órákban személyesen, készpénzzel rendezhetik tartozásaikat.

A RETROAKTIV Kft. operátorai a behajtási tevékenységüket Home Office munkarendben végzik. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a nagy stresszel járó, rendkívüli koncentrációs képességet igénylő és precizitással végezendő feladatokat munkatársaink hatékonyabban tudják végezni az otthoni környezetben, mint egy zajos, zsúfolt irodaházban.